Get Adobe Flash player
Címlap

A 2018 Őszi Kari Tudományos Diákköri Konferencia 2018. november 16-án (Kémiai Intézet és Sporttudományi Koordinációs Intézet), illetve november 30-án (Biológiai és Ökológiai Intézet, Fizikai Intézet, Földtudományi Intézet és Matematikai Intézet) kerül megrendezésre. A konferenciára a Debreceni Egyetem hallgatói a TTK valamelyik diákkörében végzett önálló, a diplomamunkáktól jól elkülöníthető kutatási eredményeket összefoglaló munkájukkal jelentkezhetnek. Minden szakterületi szekcióban szeretnénk lehetőséget adni középiskolás kutató diákoknak az önképzőköri munkáik bemutatására, ezért feltétlenül várjuk az ő jelentkezésüket is.

A konferencia felhívása letölthető innen.

A konferenciára való jelentkezés határideje: 2018. november 5. (Kémiai Intézet és Sporttudományi Koordinációs Intézet), illetve november 15. (Biológiai és Ökológiai Intézet, Fizikai Intézet, Földtudományi Intézet és Matematikai Intézet). Jelentkezni az alábbi jelentkezési lapok kitöltésével, és a szakterületi TDK tanárelnökhöz való eljuttatásával (e-mail) lehet:
jelentkezési lap középiskolás diákok számára,
jelentkezési lap egyetemi hallgatók számára.

Szakterületi TDK tanárelnökök:

Biológiai és Ökológiai Intézet: Dr. Magura Tibor egyetemi tanár (magura.tibor@science.unideb.hu);
Fizikai Intézet: Dr. Csige István tanszékvezető egyetemi docens (csige@atomki.hu);
Földtudományi Intézet: Dr. Túri Zoltán egyetemi adjunktus (turi.zoltan@science.unideb.hu);
Kémiai Intézet: Dr. Lázár László egyetemi docens (lazar.laszlo@science.unideb.hu) és Dr. Csire Gizella egyetemi tanársegéd (csire.gizella@science.unideb.hu);
Matematikai Intézet: Dr. Boros Zoltán egyetemi docens (zboros@science.unideb.hu);
Sporttudományi Intézet: Dr. Bíró Melinda egyetemi docens (biro.melinda@sport.unideb.hu).