Get Adobe Flash player
Címlap

DEBRECENI EGYETEM
TEMÉSZETTUDOMÁNYI ÉS TECHNOLÓGIAI KAR
TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI TANÁCS

FELHÍVÁS
Kari TDK konferencián való részvételre

A hagyományoknak megfelelően a Természettudományi és Technológiai Karon az Őszi Tudományos Diákköri Konferencia 2013. november 22-én kerül megrendezésre. A konferenciára a TTK nappali tagozatos hallgatói jelentkezhetnek a diákkörökben végzett önálló kutatási eredményeket összefoglaló dolgozattal.
A 2014. évi XIV. Országos Felsőoktatási Környezettudományi Diákkonferenciára (Pécs, 2014. április 23-25.) vagy a 2015. évi XXXII. Országos Tudományos Diákköri Konferenciára nevező hallgatóknak a kari TDK konferencián kötelező bemutatni a dolgozataikat.

A kari konferenciára való jelentkezés módja:

A jelentkezés a témavezető írásos ajánlásával és nyilatkozatával együtt tehető meg az erre a célra szerkesztett űrlapon 2013. november 15 (péntek)-ig.
A jelentkezési lap letölthető innen, amelyet a TDK tanárelnökök e-mail címére kérünk elküldeni.

A jelentkezési lap számítógéppel kitöltött és aláírásokkal ellátott példányával együtt benyújtandó:
 a 2014. évi XIV. OFKD-ára vagy a 2015. évi OTDK-ra nevező diákkörösök esetében a teljes dolgozat.
vagy
 a csak a kari konferenciára résztvevők esetében 4-5 oldal terjedelmű összefoglaló.

Az intézeti TDK tanárelnökök elérhetősége:
Biológia: Dr. Mészáros Ilona tanszékvezető egyetemi docens (immeszaros@unideb.hu); Fizika: Dr. Csige István tanszékvezető egyetemi docens (csige@atomki.hu); Földtudományok: Túri Zoltán egyetemi tanársegéd (turi.zoltan@science.unideb.hu); Kémia: Dr. Ősz Katalin egyetemi docens (osz.katalin@science.unideb.hu); Matematika: Dr. Boros Zoltán egyetemi docens (zboros@ science.unideb.hu).

A teljes felhívás letöltése.